Restaurant Ballroom Ghibi

logoEvenimentul dvs. perfect!

Contact 0744504879

Salonul de evenimente Ghibi Ballroom din Focșani este locul ideal în care se pot organiza evenimentele speciale din viața dvs.
Vă punem la dispoziție un cadru rafinat, elegant, exclusivist, în care detaliile fac diferența, și conceput special pentru reușita organizării evenimentului dvs.

Ghibi Ballroom este un spațiu construit în sistem de amfiteatru cu o capacitate cuprinsă între 200 – 300 de persoane.

Ghibi Ballroom vă face o ofertă pentru evenimentele care vor avea loc în duminicile de peste an, cu excepția lunii august. minimul de persoane va fi de 150 și se oferă o reducere la meniu de 10%.

Nuntă, botez sau aniversare în Focșani? Nimic mai simplu!

Rețeta evenimentului perfect este semnată de Ghibi Ballroom Focșani. Petreceri, evenimente private, organizare nuntă, organizare botez, totul poate fi organizat din timp și cu succes în cele mai mici detalii.

Stabiliți-vă un reper pentru evenimentele de referința din viața dvs, impuneți-va propriul standard, iar noi vă oferim soluția pentru locația evenimentului, un spațiu perfect unde veți beneficia de cele mai bune servicii ale echipei Ghibi Ballroom Focșani, o echipa formată din profesioniști experimentați și pregatiți in orice moment să faca față celor mai exigente cerințe.

În curând Ghibi Ballroom va deschide un nou salon de evenimente. în București, cu o capacitate cuprinsă între 250 si 400 de persoane.