Fuego va colinda pe 15 decembrie la Focsani

i6am58h2ax79b24h36f10r11Asociaţia „Alternative Culturale” Iaşi prezintă turneul naţíonal „ZĂPEZILE DE ALTĂDATĂ”, susţinut de îndrăgitul artist PAUL SURUGIU – FUEGO.

Fuego va concerta la Focsani in data de 15 decembrie, incepand cu ora 19:00 la ateneul „Maior Gheorghe Pastia”

„Cu siguranţă vă e dor de zăpezile de altădată, de iernile în care nu vremea era importantă, ci fericirea noastră, aroma de cozonaci, de portocale şi gutui, de măr şi scorţişoară.
Paul Surugiu – Fuego:
Dragii mei, anul acesta, tradiţia de sărbători continuă cu un turneu de suflet, cald, romantic şi vesel, în care, cu nostalgie, primim Crăciunul, cea mai frumoasă şi deplină sărbătoare în viziunea mea.
Împodobim şi brazi, cântăm colindele arhicunoscute, ne aducem aminte de cândva, iar eu vă ofer surprize care să vă facă să uitaţi, pentru câteva ore, de tot şi toate.
Firesc că, aşa cum v-am obişnuit, band-ul meu va fi alături, în atmosfera unei lumi speciale. Ei bine, acum devenim mult mai intimi. Restrângem spaţiul, iar concertul nostru va fi bazat pe căldură, emoţie şi sensibilitate.
Dar nu vă spun totul de pe acum!
Din păcate, nu pot ajunge în toată ţara, oricât de tare mi-aş dori! Nu există timp fizic pentru a face tot şi pentru a reuşi să împărtăşim bucuria colindelor şi magia unei sărbători care mi-aduce, de atâţia ani, satisfacţii enorme.
Astfel că, în partea de Vest a ţării, în Transilvania, Maramureş şi celelalte zone, vom ajunge în primăvară şi, cu siguranţă, voi face şi vernisaje de pictură spectaculoase, cu muzică şi poezie, tot anul ce vine.
Cei care îşi doresc să mă vadă pot veni în oricare din locaţiile în care ajung în iarna asta.”

Biletele pot fi procurate de la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol.

Informaţii aflaţi sunând la numărul de telefon: 0746.774.204.

Autor: Fuego’s Blog – Fan Club Fuego România