Combinatul de prelucrare a lemnului Retro Comprod

logo-webVasta experienta a firmei Retro Comprod, infiintata in anul 1994, se reflecta in serviciile si produsele oferite.
Clientii Retro Comprod, atat din Romania cat si din strainatate, recomanda aceasta companie pentru seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada in toti acesti ani in care a reusit sa le satisfaca toate cerintele.
Portofoliul de produse Retro Comprod a fost construit pentru a satisface toate exigentele clientilor companiei.
Nivelul ridicat de calitate si permanenta imbunatatire a produselor si serviciilor contribuie la reteta de succes a Retro Comprod, companie aflata pe primul loc in topul firmelor de prelucrare a lemnului din Vrancea si pe locul 7 in Romania.
Compania a reusit de-a lungul acestor ani sa se alinieze celor mai noi tehnici de prelucrare a lemnului, producand in acest moment cherestea, panouri din lemn, tocatura lemn, brichete din lemn, busteni, parchet.
Compania detine utilaje de ultima generatie, o linie de productie panouri cu un flux modern, iar capacitatea de uscare este de 1100 metri cubi cherestea / ciclu de uscare.
Compania Retro Comprad este o prezenta activa pe piata de prelucrare a lemnului din Romania si Uniunea Europeana, fiind membra a Fordaq (abonament international) si aparand in reviste de specialitate ca Meridiane Forestiere.
Telefon: 0726 389 686
Adresa: Strada Principala, Bolotesti , jud. Vrancea.

dji_0011  2-statie-sortare-cherestea  12-tocatura 39-cherestea-paltin 22-brichete  Panouri lemn Panouri lemn komatsu8551-2