Bachus si Bregovici la Focsani

Goran_Bregovic_OKOrasul Unirii reuneste la sfarsitul saptamanii doua evenimente importante: Editia a XXIV-A a Festivalului Internaţional al Viei şi Vinului Vrancea “Bachus 2016” si Festivalului National Cantece de vita veche si noua, editia I.
Joi, 13 octombrie incepand cu ora 17:30 Bachus va deschide festivalul vinului, cu carvana Toamnei.
In deschiderea festvalului va avea loc si Concursul Judetean al Alaiurilor Tinerilor, Editia a IV-a si deschiderea Targului National al Mesterilor Populari, manifestare care se afla la cea de-a XVIII-a editie. De la ora 20.00 la Sala Balada va incepe Concursul National de Interpretare a cantecului traditional „Cantece de Vita Veche”, Editia a VII-a.

De la ora 19:30 pe scena amplasata in Piata Unirii vor urca Provincialii, Alessia, Nicoleta Nuca, Smiley & Band.
Vineri, 14 octombrie 2016, de la ora 10.00, incepe ”Drumul podgoriilor vrancene….pe bicicleta”, iar cei mai putini activi sunt asteptati de somelieri celebri din cadrul Organizatiei Somelierilor din Romania pentru lectii de degustare.
Tot astazi se vor anunta si castigatorii Concursului National de Vinuri ”Bachus 2016”.
Pe scena vor urca Sore, Shift, Connect R si Vunk.
Sambata, 15 octombrie 2016 pe scena vor urca Lora, Puya, Vescan, Ester, Anastasia, D.J. Wicked, Bosquito, trupa Vama.
Duminica 16 octombrie 2016, focsanenii ii vor urmari pe scena amplasata in Piata Unirii pe: Ana Lesko, Wilmark Dance Academy, Guess Who, Andreea Banica si Pepe, iar cu incepere de la ora 21.30, Goran Bregovic va sustine un spectacol extraordinar.
La ora 20.00, va avea loc inchiderea Targului National al Mesterilor Populari, Editia a XVII-a.
Festivalurile se vor inchide cu un spectaculos foc de artificii.